Henkilökunta

Tutut eläinlääkärit ja henkilökohtainen palvelu ovat vahvuuksiamme.

Erica Lindell

Eläinlääkäri

Toteutin elinikäisen haaveeni ja perustin Pieneläinklinikka Veterican puolisoni kanssa Kirkkonummelle vuonna 2011.

Olen aina ollut erityisen kiinnostunut päivystysluonteisesta eläinlääkintätoiminnasta. Sain praktiikkaoikeudet vuonna 2008 ja valmistuin eläinlääketieteen lisensiaatiksi vuonna 2009. Olen erikoistunut hammaskirurgiaan.

Perheeseemme kuuluu mieheni Kristian, pojat Benjamin ja Bruno sekä tyttäreni Bea. Kaikenkarvaiset ystävät perheessämme ovat Fiona-mäyräkoira, labradorinnoutaja Masi, kiharakarvainen noutaja Ninja, Lancasterin heeleri Dolly sekä marsut Loyd ja Pertti. Muistoissamme säilyvät rakkaat dobermannit Fanny ja Fancy.

Meri Karvonen

Eläinlääkäri

Olen valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi vuonna 2016 ja sain praktiikkaoikeudet vuonna 2015. Valmistumisen jälkeen olen työskennellyt pääsääntöisesti pieneläinpraktiikassa ja olen erityisen kiinnostunut sisätaudeista. Olen intohimoinen opiskelija ja päivitän osaamistani jatkokoulutuksissa.

Linda Länsiö

Eläinlääkäri / Äitiyslomalla

Olen ollut klinikalla töissä elokuusta 2012 lähtien vaihtelevassa määrin. Tällä hetkellä työskentelen Vetericassa 2-3 päivää viikossa. Sain praktiikkaoikeudet vuonna 2008 ja olen siitä asti työskennellyt pääsääntöisesti pieneläinten parissa sekä tehnyt normaalia päiväpraktiikkaa ja päivystystä. Perheeseeni kuuluu mieheni Marko, poikamme ja kolme koiraa: Paukku, Niitti ja Huti sekä Söpö-kissa. Vapaa-aikani kuluu paljolti koiraharrastuksen parissa.

Kristian Lindell

Klinikkamanageri | Klinikkaeläintenhoitaja

Olen yrityksemme toinen perustajista ja kouluttautunut klinikkaeläintenhoitajaksi.
Hoidan kirurgisten ja nukutusta vaativien toimenpiteiden anestesiavalvonnan. Työhöni kuuluvat myös kaikki klinikan hallinnolliset tehtävät tilauksista asiakaspalautteisiin. Perheeseemme kuuluu Vaimoni Erica, pojat Benjamin ja Bruno sekä tyttäreni Bea. Kaikenkarvaiset ystävät perheessämme ovat Fiona-mäyräkoira, labradorinnoutaja Masi, kiharakarvainen noutaja Ninja, Lancasterin heeleri Dolly sekä marsut Loyd ja Pertti. Muistoissamme säilyvät rakkaat dobermannit Fanny ja Fancy.