Henkilökunta

Tutut eläinlääkärit ja henkilökohtainen palvelu ovat vahvuuksiamme.

Erica Lindell

Eläinlääkäri

Toteutin elinikäisen haaveeni ja perustin Pieneläinklinikka Veterican puolisoni kanssa Kirkkonummelle vuonna 2011.

Olen aina ollut erityisen kiinnostunut silmäsairauksista, joiden parissa myös tällä hetkellä täydennän koulutusta. Sain praktiikkaoikeudet vuonna 2008 ja valmistuin eläinlääketieteen lisensiaatiksi vuonna 2009. Olen jatko kouluttaunut myös hammaskirurgiaan.

Perheeseemme kuuluu mieheni Kristian, pojat Benjamin ja Bruno sekä tyttäreni Bea. Kaikenkarvaiset ystävät perheessämme ovat Fiona-mäyräkoira, labradorinnoutaja Masi, kiharakarvainen noutaja Ninja, Lancasterin heeleri Dolly sekä marsut Loyd ja Pertti. Muistoissamme säilyvät rakkaat dobermannit Fanny ja Fancy.

Linda Länsiö

Eläinlääkäri

Esittelyteksti tulosssa

Kristian Lindell

Klinikkamanageri | Klinikkaeläintenhoitaja

Olen yrityksemme toinen perustajista ja kouluttautunut klinikkaeläintenhoitajaksi.
Hoidan kirurgisten ja nukutusta vaativien toimenpiteiden anestesiavalvonnan. Työhöni kuuluvat myös kaikki klinikan hallinnolliset tehtävät tilauksista asiakaspalautteisiin. Perheeseemme kuuluu Vaimoni Erica, pojat Benjamin ja Bruno sekä tyttäreni Bea. Kaikenkarvaiset ystävät perheessämme ovat Fiona-mäyräkoira, labradorinnoutaja Masi, kiharakarvainen noutaja Ninja, Lancasterin heeleri Dolly sekä marsut Loyd ja Pertti. Muistoissamme säilyvät rakkaat dobermannit Fanny ja Fancy.