Henkilökunta

Tutut eläinlääkärit ja henkilökohtainen palvelu ovat vahvuuksiamme.

Erica Lindell

Eläinlääkäri

Toteutin elinikäisen haaveeni ja perustin Pieneläinklinikka Veterican puolisoni kanssa Kirkkonummelle vuonna 2011.

Olen aina ollut erityisen kiinnostunut päivystysluonteisesta eläinlääkintätoiminnasta. Sain praktiikkaoikeudet vuonna 2008 ja valmistuin eläinlääketieteen lisensiaatiksi vuonna 2009. Olen erikoistunut hammaskirurgiaan.

Perheeseemme kuuluu mieheni Kristian, pojat Benjamin ja Bruno sekä tyttäreni Bea. Kaikenkarvaiset ystävät perheessämme ovat Fiona-mäyräkoira, labradorinnoutaja Masi, kiharakarvainen noutaja Ninja, Lancasterin heeleri Dolly sekä marsut Loyd ja Pertti. Muistoissamme säilyvät rakkaat dobermannit Fanny ja Fancy.

Meri Karvonen

Eläinlääkäri

Olen valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi vuonna 2016 ja sain praktiikkaoikeudet vuonna 2015. Valmistumisen jälkeen olen työskennellyt pääsääntöisesti pieneläinpraktiikassa ja olen erityisen kiinnostunut sisätaudeista. Olen intohimoinen opiskelija ja päivitän osaamistani jatkokoulutuksissa.

Kristian Lindell

Klinikkamanageri | Klinikkaeläintenhoitaja

Olen yrityksemme toinen perustajista ja kouluttautunut klinikkaeläintenhoitajaksi.
Hoidan kirurgisten ja nukutusta vaativien toimenpiteiden anestesiavalvonnan. Työhöni kuuluvat myös kaikki klinikan hallinnolliset tehtävät tilauksista asiakaspalautteisiin. Perheeseemme kuuluu Vaimoni Erica, pojat Benjamin ja Bruno sekä tyttäreni Bea. Kaikenkarvaiset ystävät perheessämme ovat Fiona-mäyräkoira, labradorinnoutaja Masi, kiharakarvainen noutaja Ninja, Lancasterin heeleri Dolly sekä marsut Loyd ja Pertti. Muistoissamme säilyvät rakkaat dobermannit Fanny ja Fancy.